Yritys

SnipImage

Sisärakenne TopSet Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, jossa teemme alan töitä yli 20 vuoden kokemuksella. Alaamme ovat sisärakentaminen, kuten sisäkatot ja seinät sekä asennus- ja puusepäntyöt.

Olemme luotettava yhteistyökumppani kaikenlaisiin uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin, niin pieniin kuin suuriinkin. Olemme erikoistuneet laadukkaaseen sisärakentamiseen. Teemme sisätiloissa kaikenlaiset rakennuspuusepän asennustyöt seinästä kattoon. Meiltä onnistuvat niin vaativat hotelli- ja ravintola-alan työt kuin suuret koulujen sisäkattotyöt. Toteutamme kaikki kohteet ammattitaidolla, joka takaa laadukkaan lopputuloksen.

Palvelemme niin yrityksiä, kuin yksityisiä ihmisiäkin.

 

Kotipaikkamme on Tampere ja teemme töitä Pirkanmaan alueen lisäksi laajalla alueella Helsingistä Vaasaan. Meillä on toimipiste myös Seinäjoella.

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia ja käytössämme on modernit työkalut. Pidämme ammattitaitoamme yllä myös opiskelemalla ja tutustumalla uusiin materiaaleihin. Työt teemme tunti- tai urakkahinnoittelulla sopimuksen mukaan. Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

luotettavakumppani_RGB_-jpgrt_tunnus_fi_rgb_c

Sisärakenne Topset Oy
Opistontie 35, 34130 Ylöjärvi
Sähköposti: info(at)topset.fi

Y-tunnus 2596259-9

 

What do you want to do ?

New mail


Sisärakenteet

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista, ota yhteyttä! Soita 050 569 1179

Hae meille töihin!

Palkkaamme sisäkattoasentajia ja sisärakentamisen ammattilaisia. Lue lisää.