Tarvikkeet

Kauttamme löytyy laaja valikoima erilaisia tarvikkeita, kuten rakennustarvikkeita, akustiikkalevyjä,  takkoja ja kamiinoita, pihavalaisimia, sekä paljon muuta. Tutustu tarjontaan täällä. Tarjoamme myös sisustusratkaisuja, kuten järjestelmälasiseiniä (Muotolevy). Tarjolla on myös teollisuuden ja rakennusliikkeiden käyttämiä erikoismateriaaleja, myös yksityisasiakkaille. Myyntiä hoitaa Sami Järvinen

sami.jarvinen@topset.fi 0400-512611

Tässä uusi verkkokauppamme, mistä löytyy alan tärkemmät tarvikkeet ja kalusteet.

 

kalusteetkotiin

tästä verkkokauppaan

 

 

 

 

Tässä muutamia esimerkkejä valikoimasta:

 

Rakennustarvikkeet
Kauttamme saat edullisesti myös rakennustarvikkeita, kuten kipsilevyt, eristeet, väliseinärangat, akustiikkalevyt, sisäkattorungot, sisustuspaneelit, viilupuulevyt, tarkastusluukut sekä kiinnitystarvikkeet. Tarvikkeiden verkkokauppaan pääset tästä.

Led-valaisimet
Laadukkaat, sisäkattoihin sopivat led-valaisimet sopivat pieneenkin tilaan, sillä ne ovat pääsääntöisesti alle 15 mm. Valaisimia on neliön mallisista pyöreisiin. Lisäämme lähiaikoina kuvia ja hintoja tuotteista. Saatavilla myös loisteputki-led-valaisin. Virransäästön ansiosta ne säästävät hintansa testatusti 3 vuodessa takaisin. Myönnämme valaisimille 5 vuoden toimivuustakuun. Kysy lisää. Led-valaisimet löytyvät täältä.

Ruiskupinnoite
Akustinen saumaton ruiskupinta. Värejä NCS värikartaston mukaisesti lukuisia vaihtoehtoja. Pinnoite ruiskutetaan 40 mm akustiikkalevylle. Järjestelmämme mahdollistaa isojen saumattomien pintojen toteutukset. Ruiskupinnoite taipuu myös hyvin kaareviin ja kartiomaisiin pintoihin. Tampereen TTY Kampus areenalle toteutimme hiljattain yli 600 m2 pelkästään kaarevaa ja kartiopintaa. Kuvia tulossa lähiaikoina.

 

 

What do you want to do ?

New mail


Sisärakenteet

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista, ota yhteyttä! Soita 050 569 1179

Hae meille töihin!

Palkkaamme sisäkattoasentajia ja sisärakentamisen ammattilaisia. Lue lisää.