Remontit Kotiin

Korjausrakentamisen puoli sekä pitkäjänteinen yhteistyö etenkin isännöitsijä yritysten kanssa, kotitalouksia unohtamatta on nostanut tasaisesti tärkeyttään ja halusimme selkeyttää konseptin Saneerauspuolen ulkoasua uuteen suuntaan.

Olemme hiljattain avanneet uuden Web sivuston etenkin saneerauspalveuittemme tueksi

Käy tutustumassa tarkemmin Www.RemontitKotiin.com


Pirkanmaan Express palvelut aloittanut

Aloitimme Tammikuussa Pirkanmaan alueella express palvelut.

Express palvelu tarjoaa nopeaa palvelua pienissä kohteissa.

Kari Kiikka hoitaa asennuspalvelua 20 vuoden kokemuksella, Kariin voi ottaa suoraan yhteyttä pienissä asennustöissä.

Kari Kiikka 050 565 9944 tai kari.kiikka(at)topset.fi


Vastaava työnjohtaja Etelä-Pohjanmaalle

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa/yksikönvetäjää Etelä-Pohjanmaalle

Toivomme sinulta:

  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • Rakennusalan hyvää tuntemusta, erityisesti sisäkattorakentamisesta
  • Myyntihenkisyyttä
  • Valmiuksia toimia esimiehenä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteellisuutta

Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tehtävä sisältää työnjohtamisen lisäksi asiakaspalvelua, tarjousten tekemistä ja materiaalihankintoja. Lisätietoja antaa Timo Issakoff, puh. 050 569 1179. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.1.2018 mennessä osoitteeseen: info@topset.fi


Rakennustoimisto avattu!

Perustimme tytäryhtiön nimeltä Rakennustoimisto TopSet Oy. Se tarjoaa rakennusalan palveluita erityisesti rakennusliikkeille sekä kunnille ja taloyhtiöille. Uutta palvelua hoitaa Janne Pikkumaa. Palvelu sisältää väliseinäasennukset, lasiseinäjärjestelmät  (kuten Muotolevyn Tilaratkaisut) sekä julkisivulevytykset ja -paneloinnit. Talopakettien pystytykset kuuluvat myös Rakennustoimiston palveluun, samoin kalusteasennukset, saunat ja erilaiset sisustustyöt.


Uusi toimipiste Turkuun

Turkuun avasimme toimipisteen näin alkaneen vuoden 2016 kunniaksi.
Turussa on erittäin positiivista pöhinää rakentamisen saralla ja haluamme olla mukana tässä menossa palvelemassa asiakkaita! Haluamme samalla olla myös rannikon suunnalla paikallisia tekijöitä joten avasimme varaston ja konttorin Kaarinaan Pyölinmetsäntie 14:ta ja Turun vetäjänä palvelee paljasjalkalainen Turkulainen Markus Ojanen. Myös asentajat tulevat Turun seudulta, näin ollen saadaan taattua että kielimuuria ei synny työmaalla :) Turussa siis rakentajia palvelee Markus Ojanen, yhteystiedoista löytyy puhelin- ja sähköpostitiedot.


Hyvää ja rauhallista Joulua!

TopSet Toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Tänä jouluna panostimme joulumuistamisissa siihen suuntaan missä apua tarvitaan, eli Jouluapua järjestön kautta saimme auttaa erästä yksinhuoltajaperhettä saamaan pienen palan joulua meidän pienellä panostuksella, lahjoitimme heidän perheelle jouluruuat ja joululahjoja kuusen alle, näin apu meni lyhentämättömästi suoraan avun tarpeessa olevalle. Tästä tulikin mieleen, Hyvää Joulua vielä kerran Kristan perheelle!!!
T: TopSet:in tonttupoppoo


Järjestelmälasiseiniä

Aloitamme yhteistyön Muotolevyn kanssa. Kauttamme saa myös järjestelmälasiseiniä, jotka toimitamme mittatilaustyönä. Ensimmäiset lasiseinät saapuvat työmaallemme marraskuussa.


Sisärakenteet

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista, ota yhteyttä! Soita 050 569 1179

Hae meille töihin!

Palkkaamme sisäkattoasentajia ja sisärakentamisen ammattilaisia. Lue lisää.