Pirkanmaan Express palvelut aloittanut

Aloitimme Tammikuussa Pirkanmaan alueella express palvelut.

Express palvelu tarjoaa nopeaa palvelua pienissä kohteissa.

Kari Kiikka hoitaa asennuspalvelua 20 vuoden kokemuksella, Kariin voi ottaa suoraan yhteyttä pienissä asennustöissä.

Kari Kiikka 050 565 9944 tai kari.kiikka(at)topset.fi


Vastaava työnjohtaja Etelä-Pohjanmaalle

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa/yksikönvetäjää Etelä-Pohjanmaalle

Toivomme sinulta:

  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • Rakennusalan hyvää tuntemusta, erityisesti sisäkattorakentamisesta
  • Myyntihenkisyyttä
  • Valmiuksia toimia esimiehenä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteellisuutta

Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tehtävä sisältää työnjohtamisen lisäksi asiakaspalvelua, tarjousten tekemistä ja materiaalihankintoja. Lisätietoja antaa Timo Issakoff, puh. 050 569 1179. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.1.2018 mennessä osoitteeseen: info@topset.fi


Rakennustoimisto avattu!

Perustimme tytäryhtiön nimeltä Rakennustoimisto TopSet Oy. Se tarjoaa rakennusalan palveluita erityisesti rakennusliikkeille sekä kunnille ja taloyhtiöille. Uutta palvelua hoitaa Janne Pikkumaa. Palvelu sisältää väliseinäasennukset, lasiseinäjärjestelmät  (kuten Muotolevyn Tilaratkaisut) sekä julkisivulevytykset ja -paneloinnit. Talopakettien pystytykset kuuluvat myös Rakennustoimiston palveluun, samoin kalusteasennukset, saunat ja erilaiset sisustustyöt.


Uusi toimipiste Turkuun

Turkuun avasimme toimipisteen näin alkaneen vuoden 2016 kunniaksi.
Turussa on erittäin positiivista pöhinää rakentamisen saralla ja haluamme olla mukana tässä menossa palvelemassa asiakkaita! Haluamme samalla olla myös rannikon suunnalla paikallisia tekijöitä joten avasimme varaston ja konttorin Kaarinaan Pyölinmetsäntie 14:ta ja Turun vetäjänä palvelee paljasjalkalainen Turkulainen Markus Ojanen. Myös asentajat tulevat Turun seudulta, näin ollen saadaan taattua että kielimuuria ei synny työmaalla :) Turussa siis rakentajia palvelee Markus Ojanen, yhteystiedoista löytyy puhelin- ja sähköpostitiedot.


Hyvää ja rauhallista Joulua!

TopSet Toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Tänä jouluna panostimme joulumuistamisissa siihen suuntaan missä apua tarvitaan, eli Jouluapua järjestön kautta saimme auttaa erästä yksinhuoltajaperhettä saamaan pienen palan joulua meidän pienellä panostuksella, lahjoitimme heidän perheelle jouluruuat ja joululahjoja kuusen alle, näin apu meni lyhentämättömästi suoraan avun tarpeessa olevalle. Tästä tulikin mieleen, Hyvää Joulua vielä kerran Kristan perheelle!!!
T: TopSet:in tonttupoppoo


Uusi työnjohtaja

Kesä on jo kaukana ja syksyyn ollaan siirrytty yhä vahventuneella joukkueella, eli Marraskuun alussa asentajakaarti on noussut reilusti yli 30 asentajaan aliurakoitsijoineen ja Pohjanmaan asentajat mukaan lukien. Tästä johtuen teimme tarkoin harkitun liikkeen jolla tähtäämme pitkälle, eli palkkasimme työnjohdollisiin tehtäviin Erno Kiikan joka aloitti yhtiössämme marraskuun alussa. Ernolla on pitkä kokemus sisärakentamisen saralla ja työmaiden johtamisessa. Ernon työnimike tulee olemaan Työpäällikkö jolloin hän on vastuussa monesta työmaasta vaikka työmailla olisikin oma työnjohtaja / Etumies. Toivotamme Ernon ja kaikki uudet asentajat tervetulleeksi meidän tiimiin!

Jyväskylä, meitä on paljon kyselty tuonne Keski-Suomeen ja matka täältä Pirkanmaalta ei sinänsä ole este mutta vielä aiemmin jouduimme laskemaan urakat pirkanmaalaisten asentajien mukaan, jolloin matka ja majoituskulut olivat liikaa. Nyt olemme saaneet paikallisia kokeneita asentajia ja myös ensimmäiset työmaat sen myötä.

 


Uusia työntekijöitä

Palkkasimme juuri kolme uutta asentajaa riveihimme. Saimme nuorta väkeä, jonka voimin tähtäämme pitkälle tulevaisuuteen. Nyt palveluksessamme on 13 asentajaa ja 11 erinomaista aliurakoitsijaa Pirkanmaalla sekä kova kolmikko Pohjanmaalla. Nykyisellä miehistöllä pystymme suoriutumaan suurimmistakin sisärakentamisen hankkeista. Tällä hetkellä TTY Kampusareena työllistääkin meitä huomattavalla sisätyövaiheella.

Kulunut vuosi on ollut mielenkiintoinen ja olemme iloksemme huomanneet, että ammattitaitoiselle sisärakentamiselle on ollut kysyntää.  Mottomme on ollut ja tulee jatkossakin olemaan ”emme halua vain tätä kohdetta, vaan haluamme teidän seuraavankin kohteen”. Kun saamme työtilauksen, tähtäämme siihen että asiakas haluaa meidät myös seuraavaankin kohteeseen. Tähän ei pääse kuin ammattitaidolla, rehellisyydellä ja aidolla kiinnostumisella.

 


Hae meille töihin!

Palkkaamme Pirkanmaan ja Pohjanmaan kohteisiin uusia sisäkattoasentajia/sisärakentamisen ammattilaisia. Työ on pääsääntöisesti urakkatyötä.  Omiin ansioihin voi vaikuttaa ahkeruudella ja ammattitaitoisella tekemisellä. Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Työ on itsenäistä työtä, joten on tärkeää toimia hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa.

Odotamme sinulta:
● Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
● Rohkeutta oppia uusia asioita ja materiaaleja
● Kokemusta rakennusalalta sekä omaa autoa

Tarjoamme sinulle:
● Ammattimaisen työympäristön ja modernit työkalut
● Itsenäisen työn sekä mahdollisuuden myös matkatöihin
● Urakkatyössä voit päästä hyviin vuosiansioihin

Vapaamuotoisen työhakemuksen voit lähettää info(at)topset.fi tai soittaa 050 569 1179.


Järjestelmälasiseiniä

Aloitamme yhteistyön Muotolevyn kanssa. Kauttamme saa myös järjestelmälasiseiniä, jotka toimitamme mittatilaustyönä. Ensimmäiset lasiseinät saapuvat työmaallemme marraskuussa.


Sisärakenteet

Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista, ota yhteyttä! Soita 050 569 1179

Hae meille töihin!

Palkkaamme sisäkattoasentajia ja sisärakentamisen ammattilaisia. Lue lisää.